Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Everlasting Foundation+ 108 Sand
Everlasting Foundation+ 108 Sand
Everlasting Foundation+ 108 Sand

Everlasting Foundation+ 108 Sand

Clarins

Everlasting Foundation+ holder opptil 18 timer. Den flytende teksturen smelter perfekt inn i huden ved påføring og huden blir jevnet ut på et øyeblikk.
385 kr
108 Sand
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Everlasting Foundation+
p88199883
v88199890
Clarins
NOK
385

Omtaler

CH Regina | 12-03-2018
Utrolig bra foundation. Den har en medium til full dekkevne, men er lett i konsistensen, ikke så tykk som andre long wearing foundationer. Den føles godt på huden, er tynn og holder godt utover dagen. Lukter fresht også. Til referanse liker jeg dior forever makeup, lancome t.i. ultra wear og armani sin power fabric. Denne er den letteste/mest naturlige av alle, men er fortsatt "full coverage".
Celine | 01-03-2018
Ble utrolig positivt overrasket da jeg prøvde denne for første gang. Den dekker utrolig bra, holder seg matt men gjør heller ikke huden tørr. og lukter selvfølgelig kjempe godt
Marianne | 06-05-2017
Har prøvd mange foundations, men går alltid tilbake til denne. Helt fantastisk, selv på tørr hud!

Mer Informasjon

Everlasting Foundation+ holder opptil 18 timer. Den flytende teksturen smelter perfekt inn i huden ved påføring og huden blir jevnet ut på et øyeblikk. Perfekt hud fra morgen til kveld takket være vårt "High Fidelity System," en innovativ, usynlig mikrofilm som gjør at pigmentene spres jevnt utover huden og blir værende gjennom hele dagen. Hvert pigment er dekket av aminosyrer for å holde det stabilt under alle forhold (talgutsondering, varme, fukt, stress). Inneholder også Clarins eksklusive Light Optimizing kompleks som er basert på optisk teknologi som fanger, sprer og forsterker lyset. Huden virker jevnere og ujevnheter er knapt synlige. Et plantebasert mikro-patch gir fukt til huden dagen lang.
Volum:30 ml
Hudtype:Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331