Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

HydraQuench Tinted Moisturizer 05 Gold

HydraQuench Tinted Moisturizer 05 Gold

Clarins

En farget dagkrem som smelter på huden og gir en frisk og sunn glød. Lett og smidig å påføre og gir en transparent finish.
330 kr
05 Gold
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
HydraQuench Tinted Moisturizer
p012575
v85054492
Clarins
NOK
330

Omtaler

Linn | 20-09-2019
Veldig enkel å påføre, kan fint påføres med fingrene. Ganske bra dekkevne til å ikke være en foundation, perfekt til daglig bruk. Har selv rosacea og ganske uren hud til tider, så jeg bruker en lett concealer på de værste områdene, ellers dekker denne rødhet og ujevnheter veldig fint.

Mer Informasjon

En farget dagkrem som smelter på huden og gir en frisk og sunn glød. Lett og smidig å påføre og gir en transparent finish. Minimerer opptisk ujevnheter i hudtonen samtidig som den gir fukt og beskytter huden hele dagen. Inneholder SPF 6 for lett beskyttelse mot UVA-UVB.
Värm produkten mellan fingrarna. Applicera på panna, kinder och haka. Stryk ut med lätta svepande rörelser från ansiktets mitt och ut mot öronen.
Avsluta med att pressa lätt med handflatan över huden för att fixera och jämna ut.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331