Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

BB Skin Detox Fluid foundation 1 Light
BB Skin Detox Fluid foundation 1 Light
BB Skin Detox Fluid foundation 1 Light

BB Skin Detox Fluid foundation 1 Light

Clarins

Svært delikat og lett fluid som minimerer ujevnheter, tilfører fukt og gjenoppretter hudens skjønnhet og balanse. Reduserer trøtthetstegn, jevner ut hudtonen og gir en naturlig glød.
330 kr
1 Light
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Tone | 31-05-2019
SÅ fornøyd med denne! har hatt veldig tørr hud og denne har vært perfekt til nettopp det. Gir en fin og jevn farge. Lukter kjempe godt. Fukter godt. Anbefales! men man burde ta en lysere farge enn hva man vanligvis ville gjort, for den er mørkere enn det ser ut som.
Tina | 17-04-2019
Altså light?? Det er jo en selvbruningsfarge!! Den er utroolig mørk, og veldig oransje. Men det lukter godt og gir godt med fukt og litt glød :)
Julie | 21-03-2018
Utrolig fornøyd med denne kremen! Jeg har ganske tørr hud, men fortsatt litt fet i t-sonen, og har en del kviseutbrudd. Har vanligvis brukt mineralpudder, men ville ha noe med solfaktor nå mot våren. Har prøvd flere foundations fra MAC, Clinique og Smashbox, men alle la seg stygt/ujevnt/laget tørre partier på kinn eller nese. Var veldig usikker på fargen på denne, da den lyseste fargen ikke er å oppdrive i butikk og jeg er ganske bleik. Tok en sjanse og bestilte på nettet, og den var perfekt! Lett å ta på, bruker fingrene, synes det ble finere enn å bruke svamp/kost. Kommer definitivt til å fortsette med denne. Synes jeg har fått litt mindre kviser også, etter at jeg begynte med denne. Den gir ikke full dekkevne, noe jeg synes er supert (takler ikke å ha en "maske" på ansiktet). Bruker en concealer på kviser. Føler meg superfin og fresh med denne! Blanding mellom matt og litt skinnende/glødende finish, naturlig og lett! Anbefales.

Mer Informasjon

Svært delikat og lett fluid som minimerer ujevnheter, tilfører fukt og gjenoppretter hudens skjønnhet og balanse. Reduserer trøtthetstegn, jevner ut hudtonen og gir en naturlig glød.
Hjelper til med å avgifte huden, slik at dens balanse blir gjenopprettet. Kombinerer en konsistens som puster med to kraftige planteekstrakter; acelorafrø og mjødurt. Aloe vera holder huden myk og smidig hele dagen.
Varm en liten mengde BB Skin Detox Fluid mellom fingrene.
Påfør produktet fra midten av ansiktet og ut mot sidene med lette, sveipende bevegelser.
Begynn med nese og kinn, ta pannen til slutt.
Avslutt med å plassere begge hendene på huden og press lett mot hudoverflaten for å fiksere.
Volum:45 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331