Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vi har bursdag! kicks.no feirer 7 år og vi feirer med rabatt på våre mest elskede produkter! Gjelder kun på kicks.no fram til søndag. 

Clarins Sun Care Body Lotion Spray SPF50+ 150 ml

Vurderinger
Pris
295 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Sun Care Body Lotion Spray SPF50+
p90542631
v90542632
Clarins
NOK
295
En sollotion for kroppen med høy beskyttelse som er lett å påføre takket være sprayens ultrafine spredning. Beskytter huden mot solens skadelige effekt og tilfører fuktighet for å løfte frem en vakker brunfarge. Passer til alle hudtyper under alle omstendigheter (uansett destinasjon eller aktivitet). Etterlater huden myk, uten hvite merker. Eksotisk duft med solfylte noter. Inneholder bl.a. Clarins eksklusive multibeskyttelse [SunFilterComplex]: en kombinasjon av solfilter for å gi optimal UVA/UVB-beskyttelse. [SunPlantComplex]: ekstrakt av senna, platan, oliventre, baobab, ert og aloe vera som bidrar til å forebygge synlige tegn på fotoaldring og uttørking.
Spray lotionen over kroppen før soleksponering. Smør jevnt inn over tørr hud. Påføres på nytt annenhver time, spesielt etter bading.
For en mer glødende og jevnere brunfarge kan du eksfoliere kroppen et par dager før soleksponering med et av Clarins eksfolieringsprodukter. For å forlenge brunfargen og bidra til å forbedre hudens kvalitet kan du påføre Clarins After Sun om kvelden.
Volum:
150 ml
Vekt:
198 g
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
EAN:
3380810305050
Tips fra KICKS community
Come clean! Finn riktig rengjøring

Come clean! Finn riktig rengjøring

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331