Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Clarins Sun Care Body Lotion Spray SPF50+ 150 ml

Vurderinger
Pris
295 kr
Tilgjengelighet i butikk
{0}  igjen til fri frakt
kr 99,00 igjen til fri frakt
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Sun Care Body Lotion Spray SPF50+
p90542631
v90542632
Clarins
NOK
295
En sollotion for kroppen med høy beskyttelse som er lett å påføre takket være sprayens ultrafine spredning. Beskytter huden mot solens skadelige effekt og tilfører fuktighet for å løfte frem en vakker brunfarge. Passer til alle hudtyper under alle omstendigheter (uansett destinasjon eller aktivitet). Etterlater huden myk, uten hvite merker. Eksotisk duft med solfylte noter. Inneholder bl.a. Clarins eksklusive multibeskyttelse [SunFilterComplex]: en kombinasjon av solfilter for å gi optimal UVA/UVB-beskyttelse. [SunPlantComplex]: ekstrakt av senna, platan, oliventre, baobab, ert og aloe vera som bidrar til å forebygge synlige tegn på fotoaldring og uttørking.
Spray lotionen over kroppen før soleksponering. Smør jevnt inn over tørr hud. Påføres på nytt annenhver time, spesielt etter bading.
For en mer glødende og jevnere brunfarge kan du eksfoliere kroppen et par dager før soleksponering med et av Clarins eksfolieringsprodukter. For å forlenge brunfargen og bidra til å forbedre hudens kvalitet kan du påføre Clarins After Sun om kvelden.
Volum:
150 ml
Bruttovekt:
198 g
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
EAN:
3380810305050
Mer inspirasjon
Beauty Test: Finn din rutine fra Clarins

Beauty Test: Finn din rutine fra Clarins

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser