Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Body Fit Expert Minceur Anti-Capitons Cellulite Cream 200 ml

Body Fit Expert Minceur Anti-Capitons Cellulite Cream 200 ml

Clarins

Body Fit minimerer utseende av cellulitter og hjelper til å forebygge utseende av nye, takket være at den retter seg mot tre ulike typer fettceller i fettvevet (adipocytter).
430 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Body Fit Expert Minceur Anti-Capitons Cellulite Cream
p89365919
v89365920
Clarins
NOK
430

Omtaler

Nina | 22-01-2019
Til å begynne med var jeg veldig skeptisk. Jeg forventet ingen resultater. Kjøpet av produktet var egentlig ut av overbevisning fra selger som hadde sagt at flere kunder hadde kommet med fornøyd tilbakemelding om produktet. Jeg har nå brukt denne i ca. 6mnd. Som regel smurte jeg et tynnt lag på området med cellulitter rett etter jeg gikk ut av dusjen etter treningsøkten. Første resultatene merket jeg ca. etter 2-3 mnd. Bruksanvisning sier at den skal smøres morning og kveld -dette har jeg ikke giddet. Glemt å bruke den jevnlig. Brukt i gjennomsnitt 2 ganger i uken, og kan si at jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Vet ikke om den vil fungere like bra uten kombinasjon med trening, men om du forsatt er i tvil vil jeg sterkt anbefale dette produktet. Den er definitivt verdt pengene. Og flasken går ikke tom så raskt heller.

Mer Informasjon

Body Fit minimerer utseende av cellulitter og hjelper til å forebygge utseende av nye, takket være at den retter seg mot tre ulike typer fettceller i fettvevet (adipocytter). Den lyserosa krem-geléen har en feminin duft og absorberes raskt inn i huden, uten å tørke ut huden. Resultat: Synlig glattere hud, mindre synlige cellulitter og en mer strømlinjeformet silhuett. Inneholder bl.a. Kvittenblad-ekstrakt ("coacher" de tre ulike type fettcellene), baccharisekstrakt og mynteekstrakt (gir fasthet) og solrosfosfolipider og hasselnøttolje (fukt og komfort).
Påføres/masseres inn fra anklene og opp til midjen; konsentrer deg om problemområdene.
Påfør gjerne med Clarins Self-Massage Body Contouring Method (beskrivelse følger med i emballasjen). Påføres hver morgen og/eller kveld. Kombiner med mosjon og sunt kosthold for best mulig resultat.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331