Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Self Tan Milky Lotion 125 ml

Self Tan Milky Lotion 125 ml

Clarins

En brun-uten-sol for både ansikt og kropp i en melkeaktig og lett konsistens. Gir en naturlig bruntone til huden, som om man nettopp har vært på ferie!
270 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Self Tan Milky Lotion
p88719327
v88719328
Clarins
NOK
270

Omtaler

CamillaE | 18-10-2016
Lukter utrolig godt til å være selvbruning. Ingen drastisk effekt, og gir en veldig solbrun fin farge som ikke ser "fake" ut. Lett å fordele og tørker kjapt!

Mer Informasjon

En brun-uten-sol for både ansikt og kropp i en melkeaktig og lett konsistens. Gir en naturlig bruntone til huden, som om man nettopp har vært på ferie! Påføringen er enkel og behagelig takket være den smeltende konsistensen og den delikate duften. Huden føles silkemyk, behagelig og ser frisk ut. Inneholder bl.a. DHA og erythrulose (gir naturlig en naturlig farge som varer), fiksenekstrakt og aloe vera (gir fukt i 24 timer for å gi komfort og en forgyllende effekt på bruntonen).
Best resultat før du om du eksfolierer huden kvelden før. Påfør en liten mengde produkt med raske og lette strykende bevegelser (unngå øyenbryn og hårfeste). Tørk forsiktig av albuer, knær og hæler med et papirlommetørkle. Vask hender og negler godt etter påføring. Vent en stund før du kler på deg.
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331