Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Moisture-Rich Bodylotion 200 ml
Moisture-Rich Bodylotion 200 ml

Moisture-Rich Bodylotion 200 ml

Clarins

En veldig rik og rasktabsorberende krem som umiddelbart gir en mykere hud med en deilig duft. Øker elastisiteten samtidig som den gir en lett peeling og fjerner døde hudceller.
320 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Kjøp produktet i en gaveeske og få mer for pengene
Moisture Rich Gift Box
Moisture-Rich Bodylotion
p272055
v15733520
Clarins
NOK
320

Omtaler

Karin | 16-01-2019
Kjempegod bodylotion. Trekker raskt inn i huden og dufter deilig. Gjør huden myk og gjennomfuktet. Akkurat slik en god bodylotion skal være.
Marit | 06-03-2017
Skikkelig god bodylotion. Den lukter veldig godt og gir veldig mye fuktighet. Stor favoritt!
Silje | 13-01-2017
Dufter godt. Synes dog ikke den at den trakk særlig raskt inn. Litt for tykk etter min smak, men samtidig fordeles den lett. Tørketiden trekker ned.

Mer Informasjon

En veldig rik og rasktabsorberende krem som umiddelbart gir en mykere hud med en deilig duft. Øker elastisiteten samtidig som den gir en lett peeling og fjerner døde hudceller. Inneholder blant annet apriko-ekstrakt, sheasmør, keratoline, candelnøttolje og appelsinblomstvoks.
Applicera morgon och/ eller kväll med lätta svepande rörelser från anklarna till midjan och från handlederna till axlarna.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331