Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Extra Firming Bodylotion 200 ml
Extra Firming Bodylotion 200 ml

Extra Firming Bodylotion 200 ml

Clarins

En luksuriøs og behagelig body lotion som gir den perfekte løsningen for slapp hud som følge av alder, vektnedgang eller etter graviditet.
575 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Extra Firming Bodylotion
p871714
v42917013
Clarins
NOK
575

Omtaler

Anja Engtrø | 15-04-2014
Helt fantastisk krem. etter en månede var det synlige resultater, og huden blir strammere og strammere for hver uke. Elsker den!

Mer Informasjon

En luksuriøs og behagelig body lotion som gir den perfekte løsningen for slapp hud som følge av alder, vektnedgang eller etter graviditet. Den har dobbel virkning for å øke tettheten og elastisiteten for en slankere, smidigere og mer ungdommelig figur. Ekstrakt fra sitron og timian forbedrer hudens naturlige produksjon av Emilin-1, ett protein som er involvert i oppbyggingen av huden og dens elastisitet. Centella- og bocoa-ekstrakter forbedrer kollagenproduksjon og gjør huden mer motstandsdyktig. Resultatet er en mykere, smidigere og fastere hud.
Applicera morgon och/eller kväll nedifrån och upp. Koncentrera på problemområden (lår, höfter, mage och insidan av överarmarna).
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331