Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

BYREDO Black Saffron EDP 50 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
1 300 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Black Saffron EDP
p88507502
v88507504
BYREDO
NOK
1300
BLACK SAFFRON er en orientalsk duft som åpner opp med en klar sitrustone fra asiatisk pomelo og friske einebær som tones ned av gyllen safran fra Kasjmir. I hjertenoten finner vi svart fiol og lær, og den mørke, tørre komposisjonen løftes av den utsøkte transparensen til Cristal Rose. Bunnoten domineres av lyse treslag som utstråler varme og harmoni, og den kompletteres av deilig bringebær. Duften avrundes av milde jordtoner fra haitisk vetiver.
«Safran er hellig for alle hinduer, det er fargen på buddhistmunkenes klær og har blitt et symbol på India. Safran har alltid vært en del av oppveksten til BYREDOS grunnlegger, som duft, smak og farge. BLACK SAFFRON er en duft som har hentet inspirasjon fra denne ideen om sublim helhet.»
Toppnote: pomelo, safran, einebær
Hjertenote: svart fiol, lærakkord, cristal rose
Bunnote: lyst tre, bringebær, vetiver
Volum:
50 ml
Vekt:
444 g
EAN:
7340032809275

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331