Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

La Tulipe EdP 100 ml

La Tulipe EdP 100 ml

Byredo

NÅR SOLEN BLIR VARM NOK, KAN DU GÅ LANGS GANGSTIEN, GJENNOM PORTEN, UNDER ESPALIERET. SITT PÅ MARMORBENKEN. KJENN DET KJØLIGE GRESSET UNDER FØTTENE OG DEN VARME SOLEN I RYGGEN.
1 850 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
La Tulipe EdP
p88507435
v88507436
Byredo
NOK
1850

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

NÅR SOLEN BLIR VARM NOK, KAN DU GÅ LANGS GANGSTIEN, GJENNOM PORTEN, UNDER ESPALIERET. SITT PÅ MARMORBENKEN. KJENN DET KJØLIGE GRESSET UNDER FØTTENE OG DEN VARME SOLEN I RYGGEN. GJØR DETTE HVER MORGEN HELT TIL DU FÅR ØYE PÅ NOEN GLØTT AV RØDT, LILLA, ROSA ELLER ORANSJE. SESONGENS FØRSTE BLOMSTER. KLIPP AV EN, TA DEN MED HJEM, SETT DEN I EN LITEN HVIT VASE PÅ BORDET. DER FINNER JEG DEN, UROKKELIG I SIN RENE FORM, FARGE OG DUFT. DA VET JEG AT VÅREN ER HER
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331