Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Oud Immortel EDP 50 ml

Oud Immortel EDP 50 ml

Byredo

Duoen Oud Immortel og Accord Oud er begge basert på oud, et treslag som har fått kulturell status for sin bruk i tradisjonell røkelse og duft – og som har fått ...
1 200 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Duoen Oud Immortel og Accord Oud er begge basert på oud, et treslag som har fått kulturell status for sin bruk i tradisjonell røkelse og duft – og som har fått sin eksistens dokumentert i verdens eldste skrevne tekst – Sanskrit Veda fra India.
Når den i utgangspunktet lette kjerneveden i agartreet blir infisert med en viss type mugg, beskytter det seg selv ved å fylle kjernen med en mørk, sterkt duftende kvae. Det mørke treet, oud eller agartre, har en sammensatt duft som ikke ligner noen annen ingrediens.
Oud Immortel er en treaktig duft der patchouli og papyrus blandes for å gi en røykaktighet. Tobakksbladene og mosen gir dybde og kompleksitet, mens røkelse og rosentre gir et elegant og gyllent duftspor.
Toppnote: limoncello, røkelse, kardemomme
Hjertenote: patchouli, papyrus, brasiliansk rosentre
Bunnote: tobakkblader, mose
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331