Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Oil Control Face Mask 100 ml

Oil Control Face Mask 100 ml

Bulldog

Ansiktsmaske med leire som gjør rent i dybden og minimerer glans i huden.
149 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Oil Control Face Mask
p89358037
v89358038
Bulldog
NOK
149

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Ansiktsmaske med leire som gjør rent i dybden og minimerer glans i huden. Formelen er også beriket med einebær og trollhassel som reduserer porenes størrelse, stenger ute urenheter og etterlater huden ren og forfrisket.
Bruk en gang i uken eller så ofte som nødvendig. Fordel et tykt lag på huden og la det forbli i 5-10 minutter. Skyll av med varmt vann.
Aqua (Water), Kaolin, Glycerin, Decyl glucoside, Montmorillonite, Phenoxyethanol, Xanthan gum, Hamamelis virginiana (Witch hazel) water, Parfum (Fragrance)*, Alcohol, Piroctone olamine, Salix alba (Willow) bark extract, Limonene, Juniperus communis fruit extract, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric acid, Sodium hydroxide. *a blend of natural ingredients.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331