Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Long-Wear Cream Shadow Eyeshadow Malted
Long-Wear Cream Shadow Eyeshadow Malted
ONLY AT KICKS

Long-Wear Cream Shadow Eyeshadow Malted

Bobbi Brown

Fløyelsmyke øyenskygger som er lette å påføre. Holder hele dagen uten å drysse eller legge seg i de fine linjene. Parfymefri. Sikker å bruke for kontaktlinsebrukere.
315 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Long-Wear Cream Shadow Eyeshadow
p174022
v80400815
Bobbi Brown
NOK
315

Omtaler

BB | 16-02-2017
Beste kremskyggen jeg har brukt. Silkemyk og tørker aldri ut. Fin både som base under andre skygger og alene.
Carina | 19-10-2016
Har brukt fargen shore i mange år som øyeskyggeprimer - den beste!
Linn Elise | 12-08-2015
Det spørs om jeg kjøper flere av denne, kjøpte i fargen galaxy og har aldri brukt kremete øyenskygger og følte nok at dette var ikke for meg da jeg ikke fikk til å applisere med den anbefalte børsten, synes det er mange fine farger, men tror nok man bør ha øvd litt for å bruke disse. Jeg har gjort mange forsøk på forskjellige måter men føler fortsatt at jeg ikke for fordelt skyggen på en fornuftig måte.

Mer Informasjon

Fløyelsmyke øyenskygger som er lette å påføre. Holder hele dagen uten å drysse eller legge seg i de fine linjene. Parfymefri. Sikker å bruke for kontaktlinsebrukere. Testet av øyenleger. Slik påføres produktet: påføres på rene øyelokk med Cream Shadow Brush, for at du skal få en elegant, profesjonell look. Legg fargen på øyelokkene med korte, lette strøk, til du får den ønskede effekten. Hvis du ønsker en mer transparent look, kan du tone ut fargen med fingertuppene.
Farge:Beige
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331