Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Long Wear Gel Eyeliner Black Ink
Long Wear Gel Eyeliner Black Ink
ONLY AT KICKS

Long Wear Gel Eyeliner Black Ink

Bobbi Brown

Den prisbelönta eyelinern ger samma precision som en flytande eyeliner och är lika enkel att använda som en gelébaserad produkt.
255 kr
Black Ink
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Long Wear Gel Eyeliner
p174034
v80401235
Bobbi Brown
NOK
255

Omtaler

Irina | 17-04-2019
Den er svakt pigmentert, tørkes bort med en gang, vanskelig å påføre, linjen blir ikke rett, prøvde å bruke forskjellige koster bl.annt dior backstage ingenting hjelper.
Cindy | 08-04-2019
not waterproof. not recommnded
Ane | 05-04-2019
den tørka ut med en gang. måtte legge hele containeren i varmt vann et par minutter før den i det heletatt begynte å ligne på noe smørbart

Mer Informasjon

Den prisbelönta eyelinern ger samma precision som en flytande eyeliner och är lika enkel att använda som en gelébaserad produkt. Applicering: Doppa spetsen på Ultra Fine Eyeliner Brush i gelén (täck båda sidorna av borsthuvudet). Torka av eventuellt överskott av produkten på en servett innan du applicerar eyelinern. Var snabb vid appliceringen eftersom produkten fastnar på huden när den torkar. Tas bort med Instant Long-Wear Makeup Remover.
Doppa spetsen på Ultra Fine Eyeliner Brush i gelén (täck båda sidorna av borsthuvudet). Torka av eventuellt överskott av produkten på en servett innan du applicerar eyelinern. Var snabb vid appliceringen eftersom produkten fastnar på huden när den torkar. Tas bort med Instant Long-Wear Makeup Remover.
Volum:3 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331