Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil Saddle
Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil Saddle
ONLY AT KICKS

Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil Saddle

Bobbi Brown

En automatisk øyenbrynsblyant med en unik skrå spiss for ekstra nøyaktig definisjon, 16 timers holdbarhet som tåler både svette og vann.
370 kr
Saddle
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil
p88244878
v88244882
Bobbi Brown
NOK
370

Omtaler

Maja Krüger | 15-11-2016
Denne brynsblyanten er helt fantastisk. Det har faktisk aldri vært enklere å legge fine bryn med denne. Jeg er ganske blond, og bruker farge Blonde. En absolutt sminkefavoritt!
Elin | 07-11-2016
Min absolutte favoritt. Kan ikke unnvære denne. Jeg har brukt farge saddle til brunt hår og brune øyne. Fargen er perfekt og det er enkelt og raskt å tegne flotte bryn med den. Resultatet blir veldig bra. Anbefales på det varmeste.

Mer Informasjon

En automatisk øyenbrynsblyant med en unik skrå spiss for ekstra nøyaktig definisjon, 16 timers holdbarhet som tåler både svette og vann. Denne holdbare formelen er formulert med en kombinasjon av vokser og mykgjørende stoffer, og gnis verken utover eller blekner, slik at brynene forblir velpleide og friske.
Hvem det er for: Alle som ønsker definerte, velpleide bryn som holder i 16 timer.
Hva som gjør produktet unikt: Den skråstilte spissen sikrer at du kan legge streken slik du ønsker, bruk den flate kanten for et mykere uttrykk og den spisse tuppen for et mer definert, dristig uttrykk. En voksbasert formel gir et holdbart, vann- og svettefast lag med farge. Den medfølgende børsten lar deg børste brynshårene på plass, for en feilfri og naturlig look. Tilgjengelig i et svært stort utvalg av farger, slik at alle kvinner kan finne riktig farge til egen hudtone og hårfarge.
Påføring: Bruk den flate siden av blyanten til å forme starten av brynet og den spisse tuppen til å definere kantene på brynet. For en sterk, superdefinert look, bruk den spisse tuppen til å definere lengden av brynet. Børst øyenbrynshårene på plass ved hjelp av den medfølgende børsten.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331