Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Shimmer Brick Pink Quartz
Shimmer Brick Pink Quartz
ONLY AT KICKS

Shimmer Brick Pink Quartz

Bobbi Brown

Stryk Face Blender Brush gjennom alle fem nyansene i Shimmer Brick Compact, og pudre kinnbenene letter etter påføring av rouge.
485 kr
Pink Quartz
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Shimmer Brick
p174024
v80401003
Bobbi Brown
NOK
485

Omtaler

Karin | 22-12-2018
Jeg kjøpte denne i Rose Gold for mange år siden og bruker den mest for å highlighte kinnbeina, neseryggen, øyekroken og amorbuen, men kan også brukes som rouge og øyeskygge. Gir sunn glød til huden og er veldig drøy. Et supert produkt.
Mona | 31-08-2018
Kjøpte Rose. Den jeg mottok svarte virkelig ikke til forventningene på noe som helst måte, ble utrolig skuffet. Nesten så jeg lurer på om jeg skulle ha mottatt en feilvare... Skjønner ingenting, da alle blogger skryter denne opp i skyene, og det skimrer og glimrer på alle bilder, og noen klager til og med på at det er litt for mye til tider. De bruker ord som silkemyk, og myk som smør, og pigmentert. Men når jeg swatcher denne er det lite å juble for, det er lite shimmer, og lite farge. Det er utrolig vanskelig å få noe farge på børsten da den er hard og lite pigmentert. Den synes nesten ikke på huden enda jeg er svært blek. Min butikk har ikke Bobbi Brown så det er umulig for meg å kunne sjekke om dette er typisk for fargen Rose, om jeg bare har vært uheldig, eller om alle er slik. Pakkeseddelen er borte så får ikke gjort noe med dette annet enn å ta det som tap. Har du muligheten til å se denne i virkeligheten før du kjøper, så kan det spare deg for en stor skuffelse og penger.
I⭐️ | 21-02-2018
Jeg har the shimmer brick i fargen rose og bruker den som rouge. Gir ekstra glow om du sprayer kosten din med en mist før du har den i pudderet.pudderet blir da litt hardt på overflaten og det blir vanskeligere å plukke opp produktet på vanlig måte etterpå. Jeg ønsker meg denne i flere farger!

Mer Informasjon

Stryk Face Blender Brush gjennom alle fem nyansene i Shimmer Brick Compact, og pudre kinnbenene letter etter påføring av rouge. Legg produktet øverst på kinnbena, hvor lyset rammer inn ansiktet, for det beste resultatet.
Stryk Face Blender Brush gjennom alle fem nyansene i Shimmer Brick Compact, og pudre kinnbenene letter etter påføring av rouge. Legg produktet øverst på kinnbena, hvor lyset rammer inn ansiktet, for det beste resultatet.
Farge:Rosa
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331