Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Pot Rouge For Lips And Cheeks Powder Pink
ONLY AT KICKS

Pot Rouge For Lips And Cheeks Powder Pink

Bobbi Brown

Vår mest solgte, multifunksjonelle krembaserte farge – nå enda bedre. Fås nå som en kompakt med flipplås og speil, slik at du kan legge makeup hvor som helst.
315 kr
Powder Pink
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Karin | 21-03-2019
Supergod kremrouge som gir en glød og frisk farge til kinnene. Resultatet varer lenge. Jeg har den i fargen Rose, som er en bærfarget nyanse og gjør at jeg ser sunn og pigg ut.
I⭐️ | 04-03-2018
Jeg har denne rougen i pale pink og powder pink. Jeg liker den virkelig godt da de kan brukes både som rouge og leppestift/tint. Kan fordeles med kost eller hendene. Det gjør den lett å ta med i vesken slik at sminken kan friskes opp ila. dagen. Ønsker meg flere farge.
Marie | 27-02-2017
Dette er en fanatstisk krem blush! Jeg har fargen powder pink, og den gir en frisk og naturlig farge på min vinterbleke hud. Huden stråler!

Mer Informasjon

Vår mest solgte, multifunksjonelle krembaserte farge – nå enda bedre. Fås nå som en kompakt med flipplås og speil, slik at du kan legge makeup hvor som helst. Påfør og jevn ut på den øverste delen av kinnbenet, slik at du får et vakkert fargestreif. Klapp på leppene og oppnå en lett farget finish.
Volum:3.8 ml
Farge:Rosa
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331