Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Highlighting Powder Bronze Glow
ONLY AT KICKS

Highlighting Powder Bronze Glow

Bobbi Brown

Vår kultfavoritt Highlighting Powder er tilbake. Dette iøynefallende, lysreflekterende pudderet gir huden en skimrende rosa glød.
475 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Highlighting Powder
p88721649d
v88758908
Bobbi Brown
NOK
475

Omtaler

Christina | 22-02-2018
Denne er utrolig fin, denne er ganske kompakt og ikke så pudrete, noe som er veldig bra i forhold til at highlighteren ser mer våt ut på huden enn pudrete. Fargen passer best til lys medium/medium til dyp hudtone. Denne er også veldig drøy i bruk, og varer i en evighet! Verdt pengene.
Malin Vlada Pedersen | 09-03-2017
Denne er så fin 😍 bruker den hver dag over illuminated bronzing powder Maui når jeg vil ha en brunlig tone (Maui er rosa). Blir veldig fint da! Man ser faktisk våken/opplagt ut! Favoritt 😃
Caroline | 30-07-2016
Denne fargen er helt nyyydelig. Kan bruke den på kinnbeina og på neseryggen, men over leppa blir den litt for mørk for min lyse hud, men å toppe den over bronzer eller vist jeg bruker en litt mørkere foundation, da er den helt perfekt! Bruker den i kinnene hver dag

Mer Informasjon

Vår kultfavoritt Highlighting Powder er tilbake. Dette iøynefallende, lysreflekterende pudderet gir huden en skimrende rosa glød. Leveres også i en kompakt med speil, slik at du kan ta gløden med på farten. Perfekt for lyse til middels hudtoner.
Bruk Face Blender eller Sheer Power Brush, påfør Highlighting Powder lett på kinnbeina, brystet eller overalt hvor du ønsker ekstra glød.
Farge:Kobber
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331