Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Highlighting Powder 01 Pink Glow
ONLY AT KICKS

Highlighting Powder 01 Pink Glow

Bobbi Brown

Vår kultfavoritt Highlighting Powder er tilbake. Dette iøynefallende, lysreflekterende pudderet gir huden en skimrende rosa glød.
475 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Highlighting Powder
p88721649
v88721650
Bobbi Brown
NOK
475

Omtaler

Karin | 28-11-2019
Super highlighter som gir et sunt og fresht utseende. Varer lenge på huden og er drøy i bruk. Det har fine skimmerpartikler, men du blir ikke seende ut som ei discokule med denne.

Mer Informasjon

Vår kultfavoritt Highlighting Powder er tilbake. Dette iøynefallende, lysreflekterende pudderet gir huden en skimrende rosa glød. Leveres også i en kompakt med speil, slik at du kan ta gløden med på farten. Perfekt for lyse til middels hudtoner.
Bruk Face Blender eller Sheer Power Brush, påfør Highlighting Powder lett på kinnbeina, brystet eller overalt hvor du ønsker ekstra glød.
Farge:Rosa
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331