Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Ho ho ho! 15% ved kjøp over 399 kr på kicks.no kl. 18-24.00. Logg inn og angi koden KICKS15. Gjelder ikke juleesker, La Mer, Sensai & BYREDO. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Creamy Concealer Kit Warm Honey
ONLY AT KICKS

Creamy Concealer Kit Warm Honey

Bobbi Brown

Et praktisk sett med concealer og pudder. Creamy Concealer er lett å tone ut og dekker og gjør mørke ringer lysere med en gang.
355 kr
Warm Honey
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Creamy Concealer Kit
p174035
v44429801
Bobbi Brown
NOK
355

Omtaler

Christine | 06-06-2019
Dette er nok den verste concealeren jeg har prøvd for å bruke under øynene. Hver eneste gang jeg bruker den så sprekker ille den opp. Det nytter ikke om jeg bruker forskjellige type pudder, uten pudder, ulik mengde concealer eller forskjellige forberedelser på huden før jeg legger den på. Bortkastet penger for meg dessverre..
Karin | 22-12-2018
Super concealer som gir fukt til huden og dekker mørke ringer under øynene. Pudderet fikserer concealeren og gjør den ekstra holdbar. Lett å legge. Drøy i bruk.
Anja | 13-03-2018
Veldig bra - men for tykk for bruk under øynene, syntes jeg.. Da må isåfall concealeren påføres i tynne lag med fingrene. Tror denne er helt perfekt hvis man skal dekke urenheter i ansiktet! Pudderet kan brukes til å sette denne, eller andre concealere som brukes under øynene. Det lysner så fint!

Mer Informasjon

Et praktisk sett med concealer og pudder. Creamy Concealer er lett å tone ut og dekker og gjør mørke ringer lysere med en gang. Den bidrar også til å bevare hudens fuktighetsbalanse, slik at du oppnår en glatt hud nesten uten linjer. Et praktisk pudder binder concealeren, slik at den holder lengre.
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331