Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Extra Eye Repair 15 ml
ONLY AT KICKS

Extra Eye Repair 15 ml

Bobbi Brown

Har øynene dine bruk for ekstra pleie? Denne fyldige og konsentrerte øyekremen er fylt med peptider, naturlige planteoljer og fuktighetsgivende ingredienser.
690 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Extra Eye Repair
p923603
v44600567
Bobbi Brown
NOK
690

Omtaler

Caroline | 02-08-2018
Denne øyekremen gjorde lite for meg. Ja, det er en fet fuktighetskrem, men det kan du kjøpe på apoteket for mye mindre penger. Angrer på kjøpet, ikke verdt pengene!
Heidi | 11-03-2018
Utrolig deilig øyekrem. Tykk i konsistens, men lett å fordele og trekker raskt inn i huden. Den er kanskje litt dyr, men er utrolig drøy. Holder kjempelenge! Min favorittøyekrem som jeg har kjøpt nå for fjerde gang.
Hero Nameq | 11-02-2015
Jeg absolutt elsker dette produktet!! 😍Med hånda på hjerte kan jeg si at dette er et produkt som virkelig gjør forskjell! Jeg har brukt mange andre forskjellige øyekremer, og hadde helt ærlig aldri noen særlig forventninger, bortsett fra at de skulle gi huden under øynene fuktighet, helt til jeg ble anbefalt denne her. Denne skal påføres under øynene morgen og kveld, og etter en stund ser man tydelig tegn på forbedringer. Alt av mørke ringer, poser og rynker vil synlig forsvinne! Det er absolutt verdt den prisen, med tanke på hva den gjør og hvor drøy den er i brukt 😃 En eviiiig favoritt hos meg ❤️❤️

Mer Informasjon

Har øynene dine bruk for ekstra pleie? Denne fyldige og konsentrerte øyekremen er fylt med peptider, naturlige planteoljer og fuktighetsgivende ingredienser. Den takler fine linjer, rynker, tørrhet, mørke ringer og poser under øynene og gir øynene et nytt liv – skjem deg bort med strålende øyne. Varm opp kremen mellom fingrene og klapp den forsikring inn rundt øynene. Brukes morgen og kveld. Når kremen er absorbert, påfører du Corrector og Creamy Concealer. Testet av hudleger. Testet av øyenleger.
Volum:15 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331