Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

God påske! Oppdag vår påskekalender med 30-50% på herlige produkter! Se hele kalenderen her. Vi tilbyr også fri frakt med Bring & Helthjem.

Björn Axén Gentle Detangling Brush - Fine Hair

Vurderinger
Pris
540 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Langhårsbørste med svinebust av høy kvalitet til hår med tynne hårstrå. Den ovale børsten av sertifisert europeisk bøketre løser flokene skånsomt.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gentle Detangling Brush - Fine Hair
p90538338
v90538339
Björn Axén
NOK
540
Langhårsbørste med svinebust av høy kvalitet til hår med tynne hårstrå.
Den ovale børsten av sertifisert europeisk bøketre løser flokene skånsomt. Den perfekte kombinasjonen av svinebust og lange nylonstrå løser opp flokene, glatter og gjør håret glansfullt og vakkert. Fleksibel børstepute og myke strå sørger for skånsom behandling av hodebunnen.
Børst tørt eller håndkletørt hår. Fjern hårstråene etter hver børsting. Vask: Hold børsten med busten ned, og rengjør forsiktig med lunkent vann og mild såpe. Unngå å senke børsten i vann. Rengjør bunnen med en lett fuktet bomullspinne som du drar langs radene. Tørk av børsten med et håndkle, og la den tørke med busten ned.
EAN:
7350001707242

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331