Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Aquasource Gel - Normal/Combination Skin 50 ml
Aquasource Gel - Normal/Combination Skin 50 ml
Aquasource Gel - Normal/Combination Skin 50 ml
Aquasource Gel - Normal/Combination Skin 50 ml
Aquasource Gel - Normal/Combination Skin 50 ml
Aquasource Gel - Normal/Combination Skin 50 ml
Aquasource Gel - Normal/Combination Skin 50 ml
Kampanje 20%

Aquasource Gel - Normal/Combination Skin 50 ml

Biotherm

Biotherm Aquasource Gel - Normal/Combination Skin. Intens fuktgivende gel til normal/kombinert hud.
308 kr
385 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Aquasource Gel - Normal/Combination Skin
p90002549
v90002550
Biotherm
NOK
308

Omtaler

Ingrid | 07-12-2019
Jeg har kombinasjonshud (blir fort oljete i T-sonen, men har normal hud i kinnene). Denne kremen har gjort susen for meg. Er 23 år gammel og hadde så vidt begynt å merke spor til rynker i pannen før jeg begynte med denne kremen. Sminken hadde en tendens til å samle seg der (bruker stort sett Erborian BB cream, noen ganger Lancome Teint Miracle foundation), men etter å ha smurt inn denne hver morgen så har sporene etter rynker tydelig minsket, og sminken samler seg ikke lenger der heller. Jeg har også slitt litt med kviseutbrudd de siste årene, men etter jeg begynte med denne kremen får jeg så og si ikke kviser lengre. Synes gel-konsistensen er kjempebehagelig; den trekker seg rakst inn i huden, som er et pluss når jeg skal ha sminke over. Siden den trekker så rakst inn så kan jeg fint legge meg på puten uten at den blir liggende igjen på sengetøyet. Den lukter også friskt og godt, og ikke for sterkt. Er helt forelsket i denne kremen!
Synnøve | 03-09-2018
Huden min blir svært oljete av denne. Trekker ikke inn i huden, og blir liggende som et blankt lag som trenger gjennom sminken. Ser ikke fint ut.
Line | 22-08-2018
Jeg har fått teste produktet gjennom et testpanel, og er svært fornøyd. Gelen virker kjølende på huden, og trekker fort inn. Etterlater en frisk glød.

Mer Informasjon

Biotherm Aquasource Gel - Normal/Combination Skin. Intens fuktgivende gel til normal/kombinert hud. Den nye Aquasource Gel inneholder en ingrediens som blant annet finnes i de franske Pyreneene. Aura Leaf er en plante som gir huden fukt. Aquasource gjennomfukter og styrker huden og gir huden naturlig glød. Etter første gangs bruk får huden mer glød og 48-timers intens fukt. Selv de mest dehydrerte hudtypene vil oppleve en forandring. Unngå øyepartiet. Skyll øyeblikkelig ved kontakt med øynene.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331