Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Lait Oligo-Thermal Milk Intense Moisturization 200 ml

Lait Oligo-Thermal Milk Intense Moisturization 200 ml

Biotherm

Biotherm Lait Oligo-Thermal Milk Intense Moisturization er en fuktighetsgivende aftersun til både kropp og ansikt. Kan brukes av alle uansett hudtype. Beroliger huden etter soleksponering.
259 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lait Oligo-Thermal Milk Intense Moisturization
p484175
v28195485
Biotherm
NOK
259

Omtaler

Celina | 07-05-2016
Beste aftersunen jeg har prøvd, og jeg har prøvd en hel del. Den er ikke så tykk i konsistensen, tørker relativt raskt og gir mye fukt! Akkurat det huden trenger etter en omgang sol.
Linn | 14-02-2015
Dette er den beste aftersun jeg har prøvd. Meget lett og god å smøre på, tørker fort inn og gjør huden myk og fin. Litt for mye lukt for min del, men den er så god at det gjør ingenting.

Mer Informasjon

Biotherm Lait Oligo-Thermal Milk Intense Moisturization er en fuktighetsgivende aftersun til både kropp og ansikt. Kan brukes av alle uansett hudtype. Beroliger huden etter soleksponering. Beriket med E-vitamin, mikromineraler og plankton-ekstrakt, som nærer og mykgjør huden. Inneholder også ingredienser som setter gang i cellefornyelsen.
Påføres på kroppen etter eksponering for solens stråler.
Hydration : glycerol, shea butter Soothing : Pure extract of thermal plankton, trace elements Radiance-giving : Emollient oils, Vitamin E
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331