Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Oil Therapy Baume Corps Bodylotion 400 ml
Oil Therapy Baume Corps Bodylotion 400 ml
Oil Therapy Baume Corps Bodylotion 400 ml
KICKS Club 25%

Oil Therapy Baume Corps Bodylotion 400 ml

Biotherm

Biotherm Oil Therapy Baume Corps Bodylotion er en fuktgivende bodylotion til tørr hud. Absorberes øyeblikkelig uten å bli fettete.
239 kr
(179,25 kr)
Prisen gjelder for KICKS Club-medlemmer.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Oil Therapy Baume Corps Bodylotion
p715310
v35328822
Biotherm
NOK
239

Omtaler

Ragna | 29-06-2019
Number one bodylotion!
Silje Askheim | 10-06-2019
Den er lett å fordele utover, men den trekker ikke inn i huden ordentlig føler jeg. Den tørket liksom aldri, slik at man må kle på seg mens kremen ligger oppå huden. Helt ærlig, hadde jeg litt problemer med kviser og hudormer på kroppen mens jeg brukte denne, noe jeg ikke hatt noe særlig problemer med før. Lurer derfor på om denne rett og slett ble for fet for min hudtype. Lukter godt. Men ville heller anbefalt Lait Corporel.
Sofie | 06-04-2019
Denne er helt magisk for den tørreste vinterhuden! Når det begynner å gå mot vår og sommer blir den hakket for oljete for meg og trekker ikke lenger helt inn i huden. Jeg har ganske tørr hud, men trenger som regel mer fukt enn olje. Når vinteren kommer er den et must igjen.

Mer Informasjon

Biotherm Oil Therapy Baume Corps Bodylotion er en fuktgivende bodylotion til tørr hud. Absorberes øyeblikkelig uten å bli fettete. Inneholder ekstrakter av aprikos, og etterlater huden myk og smidig. Næring tilføres, fuktighetsbarrierene styrkes og elastisiteten økes. Duften gir en frisk følelse av renhet og velvære.
Etter dusj og bad eller når huden føles svært tørr og strammer.
- Moisturising agents - Vitamin E derivative - Pure Extract of Thermal PlanktonTM
Volum:400 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331