Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 30% på Buxom & 30% på KICKS Beauty Makeup. Gjelder for deg som er eller blir medlem i KICKS Club. Gjelder fra 23/5-26/5.

Blue Therapy Accelerated Cream 50 ml

Blue Therapy Accelerated Cream 50 ml

Biotherm

Blue Therapy er en næringsrik og korrigerende hudpleie mot aldringstegn for kvinner over 35 år som vil ha en spesielt tilpasset ansiktspleie Blue Therapy gjør h...
630 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kathrine | 25-10-2018
Veldig god ansiktskrem som er myk, gir fukt, har behagelig duft og trekker godt inn i huden. Ikke for tynn, ikke for tykk. Huden blir smidig og glatt, og holder seg frisk og fin hele dagen!
Lisa | 25-08-2018
Nydelig krem. Lett å påføre huden, og trekker meget raskt inn i huden. Jeg får meget glatt fin hud av denne. Denne anbefales.
Line | 23-08-2018
En deilig krem men litt for fet for min smak til dagkrem å være. Deilig lukt og velvære følelse, men bruker den på kvelden.

Mer Informasjon

Blue Therapy er en næringsrik og korrigerende hudpleie mot aldringstegn for kvinner over 35 år som vil ha en spesielt tilpasset ansiktspleie Blue Therapy gjør huden fastere og reduserer dannelsen av rynker og pigmentflekker. Huden tilføres fuktighet innenfra og får en ny glød umiddelbart.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331