Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Aquasource Creme dry skin 50 ml

Aquasource Creme dry skin 50 ml

Biotherm

Aquasource bidrar til å styrke huden, kompensere for fuktighetstap og opprettholde et optimalt fuktighetsnivå.
355 kr

Omtaler

Ljiljana | 23-07-2018
Jeg har vært med i et testpanel og har fått denne kremen geatis. I begynelsen var jeg veldig skeptisk for jeg har slitt med tør hud i hele mitt liv. Det var ingenting som passet til huden. Denne kremen er så fantastisk. Kremen er enkel å påføre og duft er mild og fin. Kremmen absorberes raskt og huden er myk og hirdratert ila hele dagen. Huden på kinnene flasser ikke lenger. Jeg absolutt kommer til å fortsette å bruke denne fantastisk kremen.
siljaco | 20-07-2018
God krem som fungerer utmerket til min tørre hud.
Azra | 17-07-2018
I have participated in test panel.I have dry and very sensitive skin. My skin needs extra hydratation and this cream works great under foundation.

Mer Informasjon

Aquasource bidrar til å styrke huden, kompensere for fuktighetstap og opprettholde et optimalt fuktighetsnivå.
Den nye generasjonen Aquasource inneholder blant annet mannose, et effektivt og naturlig stoff, som sammen med Biotherms næringsrike termalplankton bevarer fuktigheten lenger. Uten parabener.
Volum:50 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331