Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Aquasource Creme dry skin 50 ml

Aquasource Creme dry skin 50 ml

Biotherm

Aquasource bidrar til å styrke huden, kompensere for fuktighetstap og opprettholde et optimalt fuktighetsnivå.
355 kr

Omtaler

Siren | 06-03-2018
Denne må jeg bestille til kjæresten min hver gang han går tom. Han elsker den! Han sliter med tørr hud, og har prøvd utallige kremer for tørr og sensitiv hud, men uten hell. Dette er den eneste som har funket! Den er ganske fet, men den blir ikke oljete på han. Jeg kan derimot kun bruke den på natten, da jeg har normal-til-fet hud, og den blir for fet for meg.
Karianne | 19-02-2018
Jeg har alltid hatt problemer med veldig tørr hud i ansiktet, og verken foundation, pudder eller øyenskygge ville legge seg fint på huden min.. også prøvde jeg denne kremen. Den fjernet alle de tørre flekkene, og huden min kjentes fantastisk ut! Jeg bruker den kun på vinteren, da sommertiden gjør at kremen virker litt for oljete på huden min. Men bortsett fra det, er dette den beste fuktighetskremen jeg har prøvd noen sinne.
Silje Askheim | 15-08-2017
En helt grei krem. Litt fetere enn det jeg foretrekker, minner litt mer om en nattkrem. Lukter ikke vondt, men litt syntetisk kanskje, som et billig såpestykke. Hadde tørre partier mens jeg brukte denne. Lett å fordele utover.

Mer Informasjon

Aquasource bidrar til å styrke huden, kompensere for fuktighetstap og opprettholde et optimalt fuktighetsnivå.
Den nye generasjonen Aquasource inneholder blant annet mannose, et effektivt og naturlig stoff, som sammen med Biotherms næringsrike termalplankton bevarer fuktigheten lenger. Uten parabener.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331