Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Skin Best Liquid Glow 30 ml

Skin Best Liquid Glow 30 ml

Biotherm

Skin Best Liquid Glow er en multifunksjonell olje med en kraftig antioksidant virkning som gir god beskyttelse mot ytre, skadelige påvirkninger.
395 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Beatrice | 08-05-2018
Fantastisk flott glød, bruker den både når huden er tørr og trenger ekstra fukt. Og i fundation og dagkrem for mere GLØD! Love it:)
Wibeche | 04-03-2018
Kjøpte denne for en stund tilbake siden via en omtale på en instagram. Brukte den en gang, og skjønte ikke hva den skulle være god for. Fant den frem for et par måneder siden igjen, og wow hva jeg har gått glipp av. Bruker den både morgen og kveld, og den er bare fantastisk! Gir sååå mye fukt og ikke minst glød. Denne er både perfekt for tørr vinterhud som trenger ekstra fukt, samtidig som den er perfekt for sommertider hvor man ønsker at brunfargen skal skinne frem og man ønsker ekstra mye glød. Utrolig hvor mye et så lite produkt kan gjøre. Trenger kun noen få dråper for å hele ansiktet, så den er veldig drøy i bruk. Gir heller ikke noen som helst form for utbrudd, selv for et veldig sensitivt ansikt.
Kristin Ånesen | 28-02-2017
Det serumet her har reddet huden min! Før hadde jeg mye kviser og uren hud. Jeg var desperat og prøvde masse ulike produkter som ikke gjorde annet enn å tørke ut huden min fullstendig uten å bli kvitt urenhetene. Nå har jeg skjønt at løsningen er å tilføre huden masse fuktighet! Dette er en olje-serum som tilfører fuktighet og glød uten å være fet eller ekkel. Anbefaler på det sterkeste!

Mer Informasjon

Skin Best Liquid Glow er en multifunksjonell olje med en kraftig antioksidant virkning som gir god beskyttelse mot ytre, skadelige påvirkninger.
Intensivt nærende essensielle oljer ivaretar kollagenet.
Volum:30 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331