Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Aquasource Aura Concentrate 50 ml
Aquasource Aura Concentrate 50 ml
Aquasource Aura Concentrate 50 ml
Aquasource Aura Concentrate 50 ml
Gave på kjøpet! Les mer

Aquasource Aura Concentrate 50 ml

Biotherm

Biotherm Aquasource Aura Concentrate. Intens fukt og glød. Innovativ tekstur. Rist for å aktivere de mange millionene fuktgivende mikrodråper.
495 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kathrine | 31-07-2018
Jeg fikk teste denne sammen med gel dagkremen, og har vært veldig fornøyd med resultatet etter fire uker. Lukter godt, og gir huden fuktighet uten at den blir fet. Litt dyr, men veldig drøy i bruk.
Marianne R. | 26-07-2018
Deilig lett serum, som har vært gitt godt grunnlag for sminke. Brukt i kombinasjon med gel kremen fra samme serie, har gitt god fukt og glød. Trekk i vurderingen pga tidvis lett svie ved påførsel.
Merete | 24-07-2018
Fikk teste dette serumet gjennom et testpanel. Serumet gir godt med fukt og føles lett på huden, anbefales til alle med kombinert/fuktfattig hud.

Mer Informasjon

Biotherm Aquasource Aura Concentrate. Intens fukt og glød. Innovativ tekstur. Rist for å aktivere de mange millionene fuktgivende mikrodråper. Denne eksklusive teksturen trenger umiddelbart inn i huden og gir glød. Etter første gangs bruk vil huden ha mer glød og 48-timers intens fukt. Skyll øyeblikkelig ved kontakt med øynene.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331