Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

EGF Eye Serum 6 ml
EGF Eye Serum 6 ml
EGF Eye Serum 6 ml
EGF Eye Serum 6 ml
Kampanje 20%

EGF Eye Serum 6 ml

Bioeffect

GI ØYNENE EN FANTASTISK GLANS BIOEFFECT® EGF EYE SERUM har en kraftig og revitaliserende anti-age-formel som er spesialutviklet for det sensitive området rundt øynene.
580 kr
725 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
EGF Eye Serum
p89139274
v89139275
Bioeffect
NOK
580

Omtaler

Ljiljana | 14-11-2019
Fantastisk! Fantastisk! Kjøpte meg andre pakke i dag og skal kjøpe meg ansikts serum snart. Anbefaler sterkeste.
Magdalena | 13-10-2019
Anbefales 😍 Bruker allrede 2 uker denne trekkes seg inn i huden og jobbe fra inn til ut som forkkarte dyktege ansate i Kicks 😊Mye fuktighet brukker denne mest på kveldene men har prøvt på morgenen og ubder sminke sitte godt😊

Mer Informasjon

GI ØYNENE EN FANTASTISK GLANS
BIOEFFECT® EGF EYE SERUM har en kraftig og revitaliserende anti-age-formel som er spesialutviklet for det sensitive området rundt øynene. Denne enestående serumampullen sørger for at de verdifulle celleaktivatorene EGF (Epidermal Growth Factor) beskyttes, og påføres med en rulleball som kjennes behagelig, avkjølende og oppfriskende.
•Reduserer synligheten av fine linjer og rynker
•Reduserer poser under øynene
•Gjør at huden blir fastere og får mer glans
•Inneholder ingen oljer, dufter eller parabener
Kliniske studier har vist at 70 % av kvinnene som har brukt øyeserumet fikk økt kollagenintensitet i øyeområdet, 73 % fikk forbedret elastisitet og 70 % fikk mindre synlige rynker.
Den oppfriskende og gellignende formelen gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse umiddelbart slik at den blir fastere og får mer glans, samtidig som øyeserumet gir et varig anti-age-resultat takket være de vitenskapelig beviste, effektive celleaktivatorene.
Fjern hetten på ampullen og trykk lett nederst på ampullen for å få en passende dose. Påfør den kjølende rulleballen på ren hud rundt øynene. Masser forsiktig med fingertuppene. La produktet absorberes inn i huden i 10-15 minutter før du påfører andre hudpleieprodukter eller sminke.
Volum:6 ml
Hudtype:Moden|Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331