Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Akkurat nå! Dobla poeng på våre mest populære merker innenfor Conscious!

EGF Power Cream 50 ml
EGF Power Cream 50 ml
EGF Power Cream 50 ml
EGF Power Cream 50 ml

Kjøpes ofte sammen

Totalt for alle 2 319 kr

BioeffectEGF Power Cream 50 ml

1 875 kr
Finn i butikk
{0}  igjen til fri frakt
kr 99,00 igjen til fri frakt
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
BIOEFFECT EGF POWER CREAM er en avansert og dypt næringsgivende ansiktskrem som reduserer synlige aldringstegn. Denne unike kremen inneholder kraftfulle planteaktive stoffer som reduserer synlig fine linjer og rynker, gjør huden fastere og mer elastisk samtidig som den har en mykgjørende effekt. BIOEFFECT EGF POWER CREAM inneholder den revolusjonerende ingrediensen EGF og andre kraftfulle plantebaserte ingredienser som sammen reduserer synlige aldringstegn og bedrer hudens utseende. Perfekt for en tørrere eller mer moden hudtype.
• Reduserer fine linjer og rynker
• Gir en fastere og mer elastisk hud
• Nærende og mykgjørende effekt
EGF (Epidermal Growth Factor) er et protein som finnes naturlig i huden, og som fungerer gjennom celle-til-celle-kommunikasjon. Når vi eldes, avtar hudens naturlige produksjon av EGF, og cellekomunikasjonen blir langsommere. Bioeffects produkter tilfører plantebasert EGF produsert i byggkorn, som gir huden beskjed om å sette opp farten i fornyelsesprosessen og gjenopprette den naturlige gløden. Resultatet er en fastere hud med økt volum, fine linjer og rynker reduseres samtidig som huden får mer glød og økt fuktighetsnivå.
Oridonin forbedrer hudens utseende ved å viske ut linjer, øke fastheten og elastisiteten og samtidig styrke huden. I tillegg har den omtrent samme virkning på huden som EGF, og de to ingrediensene samarbeider for maksimal effektivitet.
Niacinamid, også kjent som vitamin B3, forbedrer hudstrukturen, jevner ut hudtonen og gir mer glød, samtidig som den reduserer forekomsten av fine linjer og rynker.
Betaglukan er en beroligende ingrediens som også fungerer som en antioksidant. Den bidrar til å beholde en sunn hudbarriere og minimere rødhet og sensitiv hud.
EGF Power Cream inneholder også flere pleiende og fuktighetsgivende ingredienser. Hyaluronsyre styrker hudens fuktighetsnivå og minimerer tap av fuktighet. Hyaluronsyren i EGF Power Cream er utrolig liten og lett (Super Low Molecular Weight, SLMW) som er spesielt utviklet for å trenge dypere inn i huden. Sheasmør, skvalen og nattlysolje tilfører fuktighet og gir næring til huden, samtidig som de er en viktig kilde til fettsyrer.
Tips! For en ekstra nærende og fuktighetsgivende effekt kan du bruke EGF POWER CREAM over Bioeffect-serum.
Påføres i ansiktet, på halsen og utringningen både morgen og kveld. Masseres varsomt inn i huden med myke, sirkulære bevegelser.
WATER (AQUA), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, C12-20 ACID PEG-8 ESTER, BUTYLENE GLYCOL, ONEOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL, CETYL ALCOHOL, SQUALANE, SORBITOL, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, NIACINAMIDE, TOCOPHEROL, SODIUM HYALURONATE, BETA GLUCAN, ORIDONIN, PHENOXYETHANOL, SORBITAN OLEATE, CARBOMER, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE 20, POTASSIUM HYDROXIDE, BARLEY (HORDEUM VULGARE) SEED EXTRACT, EGF (BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1).
Hudtype:
Moden|Normal|Tørr
EAN:
5694230402656
Mer inspirasjon
Beauty Test: Finn riktig solkrem for din hud

Beauty Test: Finn riktig solkrem for din hud

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331