Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bioeffect Imprinting Hydrogel Facial Mask 1-Pack

Vurderinger
Pris
139 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Imprinting Hydrogel Facial Mask 1-Pack
p90594692
v90594693
Bioeffect
NOK
139
BIOEFFECT IMPRINTING HYDROGEL MASK er dypt fuktighetsgivende. Spesialdesignet for å maksimisere effekten til EGF i BIOEFFECT-serum, og den er formulert med ingredienser som minimerer forstyrringer med aktivitet i vekstfaktor.
EGENSKAPER: Rehydrerer og fornyer huden. Styrker effektiviteten til BIOEFFECTS-serumer. Maksimiserer effekten til avtrykket med EGF.
Passer alle hudtyper. Uten parfyme, alkohol og olje.
HVA GJØR DEN:
EGF (Epidermal Growth Factor) er et protein som finnes naturlig i menneskehud, og som styrker kollagen- og elastin-produksjon, i tillegg til at den er fuktighetsgjørende og gir tett hud. Prosessen med å levere EGF til hudcellene og aktivere dem, er kjent som avtrykk. Den viktigste faktoren ved avtrykk er fuktighet, da EGF foretrekker et vandig miljø. Jo lenger overflaten av huden er fuktig, jo større effekt vil avtrykket ha. Ved bruk av BIOEFFECT IMPRINTING HYDROGEL MASK i tillegg til våre serum, lager det et perfekt mikro-miljø for EGF, og sikrer best mulig resultat.
Påfør ditt valg av et BIOEFFECT-serum Åpne posen og ta masken forsiktig ut. Ta bort det gjennomsiktige, tynne laget og plasser på huden, med den smidige gel-siden ned. Fjern det hvite ytterlaget foran på masken. La hvile i 15 minutter, fjern, og massér overflødig serum inn i ansiktet.
Volum:
25 ml
Vekt:
53 g
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
EAN:
5694230229864
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331