Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

BABOR Doctor Babor Glow Booster Bi-Phase Ampoules 7 ml

Vurderinger
Pris
570 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Doctor Babor Glow Booster Bi-Phase Ampoules
p94007072
v94007073
BABOR
NOK
570
Innovativ tofase-ampulle med en intensivt utglattende effekt for maksimal glød og vitalitet. En unik kombinasjon av høykonsentrert serum og pleiende planteoljer. Når ampullen ristes, dannes det en olje- og serumblanding der lipider beriket med aktive ingredienser fungerer som en krem. Huden får en jevnere struktur og blir mer elastisk. Huden blir beskyttet mot miljørelatert aldring, samtidig som den får maksimal glød. Inneholder C-vitamin, havtornekstrakt og harerugekstrakt.
Uten emulgeringsmidler
Morgen og kveld etter rens av huden. Rist ampullen kraftig før bruk, slik at de to fasene blir godt blandet. Bryt så ampullen ved markeringen på flaskehalsen ved hjelp av den medfølgende ampulleåpneren eller med en serviett, hell konsentratet ut i håndflaten og stryk utover ansiktet, halsen og utringningen med en lett massasje. Kan brukes alene, trenger ikke å følges opp med noen krem.
Volum:
7 ml
Vekt:
58 g
EAN:
4015165328292
Mer inspirasjon
Come clean! Finn riktig rengjøring

Come clean! Finn riktig rengjøring

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331