Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

DUO Eyelash Adhesive Clear
DUO Eyelash Adhesive Clear
DUO Eyelash Adhesive Clear

DUO Eyelash Adhesive Clear

Ardell

Limet som proffene bruker til å feste hele vipper.
99 kr

Omtaler

Gunn | 05-03-2018
Den beste vippelimen som gjør at man kan stole på at vippene sitter hele dagen. Den er hvit, men tørker gjennomsiktig. Et tynt lag langs vippekanten er alt som trengs. Anbefaler å påføre limen på vippene og vente ca 1 minutt før man setter dem på, så blir påføringen enklere. Øyesminkefjerner på en qtips vil hjelpe å løsne limet på en skånsom måte.

Mer Informasjon

Limet som proffene bruker til å feste hele vipper.
Legg lim på vippen. Hvis du legger på for mye, reduseres holdbarheten. La limet tørke til det er klebrig (ca. 30 sekunder). Sett deretter vippen helt inntil vipperaden.
water,cellulose gum,sodium dodecyl/benzenesulfonate,rubber latex,fragrance(perfume), formalin solution,ammonium hydroxide
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331