Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

DUO Brush On Lash Adhesive Clear

DUO Brush On Lash Adhesive Clear

Ardell

DUO Brush On løsvippelim kommer med en supertynn tupp for rask og nøyaktig påføring. Kan brukes på både hele vipper og punktvipper, med et resultat som holder hele dagen.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
DUO Brush On Lash Adhesive
p89515468
v89515469
Ardell
NOK
99

Omtaler

Roberta | 22-04-2019
Great amount. Easy to apply. Does the job.
May-Helèn | 16-08-2018
Litt for tynn i konsistensen, men likevel utrolig bra - og gjør at vippene sitter som støpt gjennom hele dagen. Dette limet er ganske ulikt de andre DUO-limene da den ikke har den typiske "lateks konsistensen". Minner meg litt om depend sitt mini-lim som kommer i en liten pose med 2 stk i.
Thea | 10-03-2018
Brukte den originale tuben til DUO helt til jeg så denne. Med kosten kan man fordele akkurat nok lim på vippene til at det ikke klumper seg opp. Liker også at limet er blankt, slik at man ikke ser det når det tørker.

Mer Informasjon

DUO Brush On løsvippelim kommer med en supertynn tupp for rask og nøyaktig påføring. Kan brukes på både hele vipper og punktvipper, med et resultat som holder hele dagen. Har en lateksfri formel som også passer for personer med kontaktlinser eller sensitive øyne. Med vitamin A, C og E. Når limet har tørket, blir fargen gjennomsiktig.
Acrylates/Ethylhexy Acrylates Copolymer, Retinol, Ascorbic Acid, Tocopherol.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331