Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Ho ho ho! 15% ved kjøp over 399 kr på kicks.no kl. 18-24.00. Logg inn og angi koden KICKS15. Gjelder ikke juleesker, La Mer, Sensai & BYREDO. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Liquid Liner
Liquid Liner
Liquid Liner

Liquid Liner

Anastasia

Liquid Liner Beskrivelse: HVA DET ER: Liquid Liner fra Anastasia Beverly Hills er en vannfast, høypigmentert, dypsvart flytende eyeliner som er enkel å påføre o...
225 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Liquid Liner
p94005355
v94005356
Anastasia
NOK
225

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Liquid Liner
Beskrivelse:
HVA DET ER:
Liquid Liner fra Anastasia Beverly Hills er en vannfast, høypigmentert, dypsvart flytende eyeliner som er enkel å påføre og som skaper en jevn og nøyaktig linje. Denne eyelineren har en myk filtapplikator som du kan bruke til å markere alt fra tynne, skarpe linjer til dramatiske, tydelige linjer uten ujevnheter.
DERFOR VIL DU ELSKE DEN:
Holdbar, vannfast, fullpigmentert formula
Mettet, dypsvart, matt nyanse
Ultratynn filtspiss som er enkel å bruke og som sørger for nøyaktig, kontrollert påføring
Superflytende, vannbasert gelformula som er lett å påføre
Tørker raskt med intens fargeeffekt
Er enkel å påføre og sitter godt – uten å renne, smitte av, flasse eller falme
Fleksibel påføring gjør det mulig å skape alt fra supertynne linjer og perfekte katteøyne til mer dramatiske effekter
Uten parabener, gluten, ftalater, alkohol eller mineralolje
Klinisk testet og dermatologisk testet
Vegansk og ikke testet på dyr
Slik gjør du:
Ristes godt før bruk.
Bruk filtapplikatoren med lett hånd til å skape skarpe, nøyaktige linjer. Bruk den flate siden av applikatoren med mer trykk for å tegne kraftigere, tykkere linjer.
Profesjonelle tips:
Skru alltid korken godt på etter bruk og oppbevar eyelineren stående med applikatoren ned, slik at produktet alltid er klart til bruk.
For å sikre nøyaktig påføring hver gang kan tuppen av børsten tørkes av med en fuktig klut for å holde den ren etter bruk.
For en winged eyeliner look begynner du med å tegne prikker langs vippekanten for å markere linjen. Først tegner du «haleenden» og lager en linje som strekker seg fra vippekanten og utover. Tegn deretter en rett linje fra midten av øyelokket til «haleenden». Tegn langs vippekanten fra midten av øyelokket til den innerste øyekroken. Avslutt med å fylle ut markeringene.
Kan brukes på ansiktet og kroppen for å skape detaljerte linjer.
Skyggens navn + Beskrivelse:
Svart – Dyp, matt svart
Velegnet sammen med følgende produkter:
Eye Primer
Mini Eye Primer
Brush 3
Eye Shadow Singles
Eye Shadow Palettes
Ingredienser: WATER/AQUA/EAU, GLYCERIN, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, TRIETHYL CITRATE, SILICA, XANTHAN GUM, SODIUM CITRATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, LACTIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PPG-26-BUTETH-26, SODIUM DEHYDROACETATE, DEHYDROACETIC ACID, IRON OXIDES (CI 77499) Spesifikasjoner:Mål: 0,7813L x 0,7813B x 4,8125DVekt: 2,4 ml / 0,08 FL OZ
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331