Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Perfect Brow Pencil Soft Brown
Perfect Brow Pencil Soft Brown
Perfect Brow Pencil Soft Brown

Perfect Brow Pencil Soft Brown

Anastasia

Eyebrow Pencil som gir akkurat passe fargemengde til å tegne og forme perfekte øyenbryn. Børsten garanterer et perfekt resultat. Lett å ta med og enkel å påføre.
245 kr
Soft Brown

Omtaler

Heidi | 13-03-2018
Denne synes jeg sitter dårlig på. Skulle man være så uheldig å forsiktig ta på øyenbrynene, kan du være sikker på at fargen smitter over på fingrene og fargen forsvinner fra brynene. Gir du noen en klem, kan du tydelig se at øyenbrynet ditt sitter igjen hos andreparten. Har prøvd andre penner som jeg synes fungerer mye bedre enn denne. Men lett å forme pene bryn.
Ailis | 07-03-2018
Fin farge til meg med sort hår og blå øyne. Sitter godt, enkelt å påføre.
Mina | 04-03-2018
Har brukt denne lenge, og er veldig fornøyd. Gir veldig fin farge, og er enkel å påføre uten at den gir for markerte bryn.

Mer Informasjon

Eyebrow Pencil som gir akkurat passe fargemengde til å tegne og forme perfekte øyenbryn. Børsten garanterer et perfekt resultat. Lett å ta med og enkel å påføre. Passer fint i sminkevesken.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331