Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Perfect Brow Pencil Granite
Perfect Brow Pencil Granite
Perfect Brow Pencil Granite

Perfect Brow Pencil Granite

Anastasia

Eyebrow Pencil som gir akkurat passe fargemengde til å tegne og forme perfekte øyenbryn. Børsten garanterer et perfekt resultat. Lett å ta med og enkel å påføre.
235 kr
Granite

Omtaler

Heidi | 13-03-2018
Denne synes jeg sitter dårlig på. Skulle man være så uheldig å forsiktig ta på øyenbrynene, kan du være sikker på at fargen smitter over på fingrene og fargen forsvinner fra brynene. Gir du noen en klem, kan du tydelig se at øyenbrynet ditt sitter igjen hos andreparten. Har prøvd andre penner som jeg synes fungerer mye bedre enn denne. Men lett å forme pene bryn.
Ailis | 07-03-2018
Fin farge til meg med sort hår og blå øyne. Sitter godt, enkelt å påføre.
Mina | 04-03-2018
Har brukt denne lenge, og er veldig fornøyd. Gir veldig fin farge, og er enkel å påføre uten at den gir for markerte bryn.

Mer Informasjon

Eyebrow Pencil som gir akkurat passe fargemengde til å tegne og forme perfekte øyenbryn. Børsten garanterer et perfekt resultat. Lett å ta med og enkel å påføre. Passer fint i sminkevesken.
Påføres med korte og lette bevegelser for å fylle ut og eventuelt forlenge øyenbrynet. Bruk deretter børsten og børst med korte, oppadgående bevegelser for å oppnå et naturlig resultat.
RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, TALC, CERESIN, HYDROGENATED COTTONSEED OIL, SILICA, SILK/SOIE/SERICA, SORBITAN STEARATE, TOCOPHEROL, POLYSORBATE 60, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, ASCORBYL PALMITATE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: (+/‐) IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), BISMUTH OXYCHLORIDE (CI 77163)
Farge:Svart
Finish:Matte
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331