Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Brow Definer Dark Brown
Brow Definer Dark Brown
Brow Definer Dark Brown
Brow Definer Dark Brown

Brow Definer Dark Brown

Anastasia

Brow Definer er en oppskrubar og selvspissende penn med trekantet spiss. Pennen fyller sparsomme partier og definerer øyenbrynets form.
255 kr
Dark Brown

Omtaler

Eva | 07-03-2017
Gjør jobben utrolig lettvint. Lett å forme brynene med!
L | 07-03-2017
Denne bruker jeg hver dag og den ser veldig naturlig ut. Formen på pennen gjør at det er veldig lett å forme fine bryn.
Ingeborg | 26-02-2017
Min nye bestevenn, blitt god venn med denne. Var vant med mykere penner fra før men denne legger enklere finere og mer presise bryn. Blir nok vanskelig å finne et bedre alternativ.

Mer Informasjon

Brow Definer er en oppskrubar og selvspissende penn med trekantet spiss. Pennen fyller sparsomme partier og definerer øyenbrynets form. Den myke,
kremete formelen gir rask dekning og er lett å påføre. På den andre siden av pennen er det en børste som kan anvendes for å myke opp harde kanter, og for å børste igjennom brynene.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331