Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Medlemsdager! Nå får du DOBLE POENG på alt du handler! Gjelder ons-søn. Gjelder ikke på gavekort. 

Anastasia Diamond Gloss Honey Diamond

Vurderinger
Pris
235 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Diamond Gloss
p89163428A
v94030429
Anastasia
NOK
235
Diamond Gloss fra Anastasia Beverly Hills
Finishing touch for strålende lepper! Diamond Gloss fra Anastasia Beverly Hills er en lipgloss som gir en skinnende, diamantreflekterende finish.100% Vegansk
Den ultrajevne formulaen sørger for en behagelig påføring som ikke kleber med bare ett strøk. Den flate, åreformede applikatoren glir lett og presist og påfører den perfekte mengden av gloss for umiddelbart glattere og fyldigere lepper. Gir leppene ekstrem glans og en vaniljeduft du ikke kan få nok av. Kan brukes rett på leppene slik at din naturlige farge synes gjennom, eller kombineres med lipliner og leppestift for å skape en ekstra dimensjon og enda fyldigere lepper. DERFOR VIL DU ELSKE DEN:Universalnyanse for alle hudtoner
Gir strålende glans med diamantreflekterende finish Gir holdbar høyglans i ett strøk
Vektløs, klebefri og behagelig formula Gir umiddelbart inntrykk av fyldigere lepper
Ultrajevn formula som er lett å påføre Flat, åreformet applikator sørger for en perfekt mengde produkt og presis påføring Kan brukes rett på leppene eller kombineres med lipliner og leppestift for å skape en ekstra dimensjon. Vaniljeduft. Formula som er: vegansk, ikke testet på dyr, uten alkohol, parabener eller olje. Dermatologisk testet og ikke-komedogen
Innhold: Honey Diamond Shimmering Honey Nude. SLIK GJØR DU: Bare lepper. Påføres på midten av over og underleppen. Bruk tuppen av den flate applikatoren til nøyaktig forming av leppelinjen. BRUK SAMMEN MED LIPLINER Form og marker leppene med Brow Definer.
Påfør Diamond Gloss på midten av over og underleppen.BRUK SAMMEN MED LIPLINER + LEPPESTIFT Form og marker leppene med Brow Definer. Påfør farge med Matte Lipstick. Avslutt med å påføre Diamond Gloss på midten av over og underleppen.
Profesjonelle tips:Brukes på bare lepper for naturlig leppefarge med strålende glans.
Påføres på midten av leppene for ekstra volum. Kombineres med Brow Definer og Matte Lipstick for en ekstra dimensjon. Ved tørre lepper brukes Lip Primer før påføring.
Ved tørre, flassende lepper brukes en lett leppepeeling før påføring. Product Tagline (OPTIONS): Diamantrefleksjoner. Strålende glans. Diamantrefleksjoner for eksplosiv glans
En glans du ikke kan motstå Ekstrem, lysreflekterende glans.
POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, ISODECYL NEOPENTANOATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, SILICA, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ETHYL VANILLIN, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, BHT, TIN OXIDE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)
Bruttovekt:
37 g
Farge:
Beige
Dekningsgrad:
Lett
Finish:
Dewy
EAN:
0689304182317
Mer inspirasjon
Beauty Test: Finn din bronzer

Beauty Test: Finn din bronzer

Hva synes du?

Ingen anmeldelser

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331