Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Pure Body Peel 150 ml
NYHET

Pure Body Peel 150 ml

AKADEMIKLINIKEN

En rengjørende og oppkvikkende peelinggel for kroppen med finpolerende korn fra vindruekjerner og mineraler.
375 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pure Body Peel
p94000836
v94000837
AKADEMIKLINIKEN
NOK
375

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En rengjørende og oppkvikkende peelinggel for kroppen med finpolerende korn fra vindruekjerner og mineraler. Forsterket med kraftfulle enzymer fra granateple som effektivt bidrar til å fjerne tørre, døde hudceller og dermed forbedre hudstrukturen. Med en forfriskende duft av lavendel og sitrus som kvikker opp og styrker både kropp og sjel. Produktet forvandler fort tørr og sprukken hud til silkemyk og strålende hud, og gjør den samtidig mer mottakelig for fuktighet. På sikt fremskyndes også hudens cellefornyelse, noe som gjør huden mer elastisk og smidig. Bidrar til å gi påfølgende produkter og behandlinger bedre effekt og absorpsjon. Sulfatfri/vegansk.
Påfør en sjenerøs mengde på fuktet hud (kropp). Masser inn med sirkelbevegelser, tilsett litt mer vann for en lett skummende effekt. Fokuser gjerne litt ekstra på tørre partier som albuer, knær og hæler. Skyll nøye av med lunkent vann. Avslutt gjerne med Pure Body Boost. Anbefalt bruk er 1-2 ganger i uken.
Volum:150 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331