Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Akademikliniken Pure Clarifying Moist 30 ml

Vurderinger
Pris
425 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pure Clarifying Moist
p90493817
v90493818
Akademikliniken
NOK
425
En fuktighetsgivende og balanserende fuktgel med utjevnende og rødhetsdempende egenskaper. Inneholder probiotika. Salisylsyre og sink motvirker urenheter, innkapslinger og overdrevet talgproduksjon og hemmer bakterievekst. Nikotinamid og botaniske ekstrakter demper midlertidig rødhet og irritasjon, og virker styrkende for hudens fine kapillærnett og barriere. Probiotika, pantenol og hyaluronsyre styrker hudens cellefornyelse og tilfører og holder på fukt for en langvarig effekt. Kraftfulle antioksidanter beskytter mot frie radikaler og styrker hudens beskyttende barriere. For en jevn og balansert hud med god fuktighet.
Påfør en liten mengde (på størrelse med en ert) på renset ansikt og hals morgen og kveld. Til fetere hudtyper holder den som dagkrem, da påfører man en mykgjører ovenpå til natten. Ved normal til tørr hud brukes dette produktet mer som et serum, for deretter å avslutte med en mykgjører.
Volum:
30 ml
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
Finish:
Dewy
EAN:
7350024125283
Tips fra KICKS community
Beauty test: Finn serumet som passer din hud

Beauty test: Finn serumet som passer din hud

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331