Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akademikliniken Pure Clarifying Moist 30 ml

Vurderinger
Pris
425 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Pure Clarifying Moist
p90493817
v90493818
Akademikliniken
NOK
425
En fuktighetsgivende og balanserende fuktgel med utjevnende og rødhetsdempende egenskaper. Inneholder probiotika. Salisylsyre og sink motvirker urenheter, innkapslinger og overdrevet talgproduksjon og hemmer bakterievekst. Nikotinamid og botaniske ekstrakter demper midlertidig rødhet og irritasjon, og virker styrkende for hudens fine kapillærnett og barriere. Probiotika, pantenol og hyaluronsyre styrker hudens cellefornyelse og tilfører og holder på fukt for en langvarig effekt. Kraftfulle antioksidanter beskytter mot frie radikaler og styrker hudens beskyttende barriere. For en jevn og balansert hud med god fuktighet. 100 % vegansk.
Påfør en liten mengde (på størrelse med en ert) på renset ansikt og hals morgen og kveld. Til fetere hudtyper holder den som dagkrem, da påfører man en mykgjører ovenpå til natten. Ved normal til tørr hud brukes dette produktet mer som et serum, for deretter å avslutte med en mykgjører.
Aqua, Methylpropanediol, Niacinamide, Lactobacillus Ferment Lysate, Squalane, Glycerin, Caprylyl Methicone, Dime- thicone, Salicylic Acid, Zinc PCA, Tambourissa Trichophylla Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Pantolactone, Squalene, Beta-Sitosterol, Lysolecithin, Glycine Soja Oil, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Pullulan, Xanthan Gum, Dextrin, Polydextrose, Sclerotium Gum, Amylopectin, Citric Acid, Parfyme
Volum:
30 ml
Bruttovekt:
30 g
Hudtype:
Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:
Dewy
EAN:
7350024125283

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331