Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Pure Active Serum 50 ml
Kampanje 20%

Pure Active Serum 50 ml

AKADEMIKLINIKEN

Et høykonsentrert AHA-serum som renser i dybden og gir glatt hud. Den høye dosen AHA/BHA hjelper huden med å kvitte seg med døde hudceller og urenheter samtidig som cellefornyelsen påskyndes.
740 kr
925 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pure Active Serum
p919823
v44479707
AKADEMIKLINIKEN
NOK
740

Mer Informasjon

Et høykonsentrert AHA-serum som renser i dybden og gir glatt hud. Den høye dosen AHA/BHA hjelper huden med å kvitte seg med døde hudceller og urenheter samtidig som cellefornyelsen påskyndes. Reduserer overflødig olje, demper betennelse og hyperpigmentering. Aselainsyre forsterker den eksfolierende effekten og virker antibakteriell og pigmentutjevnende. Produktet gir huden økt glød og vitalitet samtidig som den motvirker midlertidige innkapslinger, forstørrede porer og urenheter.
Nattbehandling. Påfør på renset hud og avslutt med din hudkrem.
Volum:50 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331