Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Chinotto di Liguria EdT 30 ml

Chinotto di Liguria EdT 30 ml

Acqua di Parma

En forfriskende og livlig duft av et unikt land av kontraster. Et perfekt minne om en solrik morgen gange med utsikt over havet dypt inn i de bitre Chinotto og Mandarin trær.
470 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Chinotto di Liguria EdT
p90017428
v90036341
Acqua di Parma
NOK
470

Omtaler

Domantas | 08-05-2019
Passer greit for vår/sommer! En tip til Kicks - ikke send dame parfymeprøver til menn. Mottok to med bestillingen min.

Mer Informasjon

En forfriskende og livlig duft av et unikt land av kontraster. Et perfekt minne om en solrik morgen gange med utsikt over havet dypt inn i de bitre Chinotto og Mandarin trær. Den herlige omfavnelsen av sand- og sjøekkoer i solfylte berøringer av jasmine og geranium notater, er da forfriskende av de kraftige notatene til rosmarin og kardemomme-aksenter. Til slutt fremkaller Patchouly og Musk accords stillheten og fred i en uberørt natur for et rent øyeblikk av velvære.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331