Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
First Instinct Women EdP 30 ml

First Instinct Women EdP 30 ml

Abercrombie & Fitch

Dette er en feminin, sensuell og sofistikert duft, som inneholder Magnolia, Appelsinblomst og Tonkabønner Toppnoter: Magnolia, Grapefrukt, Pasjonsfrukt.
430 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
First Instinct Women EdP
p89419841
v89419843
Abercrombie & Fitch
NOK
430

Omtaler

Natali | 19-11-2019
Jeg har brukt maaange år i jakten på den rette parfyme fordi jeg hater lukten av søt candy blomstereng som jeg føler de fleste parfymene til damer består av nå til dags. Noen tipset meg om denne etter mye leting. Dette er noe av det råeste jeg har luktet og jeg blir ofte stoppet i butikken av kunder som ønsker og vite hva den heter for den fanger oppmerksomhet, og det er alltid ett godt tegn, haha. Jeg var ute etter en som var rundt, clean og ikke for sterk eller søt. Den kan være sterk for noen i starten, men jeg bruker bare litt av gangen for å unngå den sterke delen. Denne lukter sååååå godt!! Jeg har tidligere brukt den lilla fra Clean som hverdags - miss Dior og Guerlain som kveld/fest. Men denne passer til alt!
Caroline | 04-04-2019
Kjempegod parfyme som passer til hverdag og fest. For de som liker søte parfymer med litt krydder. Kjempegod.
K.R | 08-02-2019
Ny favoritt! :) Har vært på leting etter en ny parfyme lenge, og har luktet på nesten alle parfymene som finnes, og så fant jeg denne og slapp å lete mer ;)

Mer Informasjon

Dette er en feminin, sensuell og sofistikert duft, som inneholder Magnolia, Appelsinblomst og Tonkabønner Toppnoter: Magnolia, Grapefrukt, Pasjonsfrukt. Hjertenote: Applesinblomst, Orkidé, Vannlilje. Bunnote: Amber, Tonkabønner, Musk
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331