Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Zadig & VoltaireThis Is Her! Vibes Of Freedom EdP 30 ml

615 kr
Finn i butikk

Om produktet

Egenskap

This is Her! Vibes of Freedom.
-
En forfriskende vind av frihet blåser på This is Her! Denne nye parfymen fra Zadig & Voltaire er en frisk og blomstrende shot av positivitet! Ved første øyekast er hun sjarmerende og sexy, men innerst inne er hun en moderne og sprudlende kvinne som utstråler sterke, positive vibber.
-
Duften er en blomstret og fruktig Eau de Parfum som blander blomstrende peon og saftig pære i toppen med hvit sjasmin og rose i hjertet. Den strålende og livfulle følelsen som oppstår her, går senere over til en myk og sensuell bunnote av kastanjekrem.
-
Denne dameparfymen kommer til å løfte deg til nye høyder, der sjarm møter lekenhet og skaper nye former for eleganse. Kanskje er det den perfekte parfymen til en date, eller hva med som gave til noen du elsker? Med This is Her! Vibes of Freedom vil man understreke at frihet er et instinkt som sitter dypt i oss, og som resonnerer med naturen. En følelse å gjenoppta kontakten med.
-
Duftfamilie: Fruity-Floral
Toppnote: Peon, pære
Hjertenote: Sjasmin, rose
Bunnote: Kastanjekrem
La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331