Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Mon Paris Floral EdP 30 ml
Mon Paris Floral EdP 30 ml
Mon Paris Floral EdP 30 ml
Mon Paris Floral EdP 30 ml
Mon Paris Floral EdP 30 ml

Mon Paris Floral EdP 30 ml

Yves Saint Laurent

Mon Paris Floral er en blomsterduft hvor den ikoniske datura-blomsten kommer til sin rett gjennom en bukett med duggfriske blomster og saftig fersken.
575 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Mon Paris Floral er en blomsterduft hvor den ikoniske datura-blomsten kommer til sin rett gjennom en bukett med duggfriske blomster og saftig fersken. Duften er diskré, men farlig – som en bukett av de ulike følelsene forbundet med kjærlighet. Duften av blomstrende lidenskap. Duftfamilie: Floral Chypre Toppnoter: Bergamottessens, pære, bringebær, fersken Hjertenoter: Datura, sjasmin sambac, appelsinblomst, magnoliaessens, pionakkord Bunnoter: Patsjuliessens, musk, cashmeran
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331