Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Black Opium Floral Shock EdP 50 ml
Black Opium Floral Shock EdP 50 ml

Black Opium Floral Shock EdP 50 ml

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock Eau de Parfum. En frisk og styrkende fortolkning av den ikoniske Black Opium kaffesignaturen.
795 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Black Opium Floral Shock EdP
p89391496
v89391498
Yves Saint Laurent
NOK
795

Omtaler

M.D.J | 02-03-2018
Er helt forelsket i denne duften! Den er helt fantastisk god og lukter ikke likt noe jeg har luktet før.
. | 22-03-2017
Super parfyme! Denne i kombinasjon med Escentric Molecules 01 har blitt min nye signatur duft. Planer om å bruke denne i lang tid. Jeg synes ikke det lukter sånn helt sinnsykt amazing at jeg dåner, men den er god! Og unik, ligner ikke på noe annet. De 2 største grunnene til at jeg har valgt denne som ny signatur er at den varer, OG at den har bra såkalt "sillage" som gjør at den luker i luften rundt deg og ikke bare helt inntil huden. Denne lukter på klærne mine i fleere dager etterpå OG denne kan brukes nesten året rundt (ikke på alt for varme dager) i motsetning til den originale Black Opium som er mye tyngre og passer bedre i de kaldere månedene. Alt i alt en veldig godt gjennomført duft.
Anne May | 16-02-2017
Fikk en tester og vurderer sterk å kjøpe den. En sommerlig og lettere utgave av black opium parfymen, som for noen kanskje kan være litt tung.

Mer Informasjon

Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock Eau de Parfum. En frisk og styrkende fortolkning av den ikoniske Black Opium kaffesignaturen. Black Opium Floral Shock leverer en shot av sensualitet ikke ulik morgenens første kopp med espresso. Den ikoniske kaffe- og vaniljeakkorden kombineres nå med nye blomsternoter av gardenia og appelsinblomst, som gir duften den umiddelbart kjølige følelsen av havbris - det er Black Opium på is.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331