Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Black Opium Floral Shock EdP 50 ml
Black Opium Floral Shock EdP 50 ml

Black Opium Floral Shock EdP 50 ml

Yves Saint Laurent

Den nye Black Opium Floral Shock EdP er et friskere og mer floralsk tilskudd til den kjente Black Opium familien.
795 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

M.D.J | 02-03-2018
Er helt forelsket i denne duften! Den er helt fantastisk god og lukter ikke likt noe jeg har luktet før.
. | 22-03-2017
Super parfyme! Denne i kombinasjon med Escentric Molecules 01 har blitt min nye signatur duft. Planer om å bruke denne i lang tid. Jeg synes ikke det lukter sånn helt sinnsykt amazing at jeg dåner, men den er god! Og unik, ligner ikke på noe annet. De 2 største grunnene til at jeg har valgt denne som ny signatur er at den varer, OG at den har bra såkalt "sillage" som gjør at den luker i luften rundt deg og ikke bare helt inntil huden. Denne lukter på klærne mine i fleere dager etterpå OG denne kan brukes nesten året rundt (ikke på alt for varme dager) i motsetning til den originale Black Opium som er mye tyngre og passer bedre i de kaldere månedene. Alt i alt en veldig godt gjennomført duft.
Anne May | 16-02-2017
Fikk en tester og vurderer sterk å kjøpe den. En sommerlig og lettere utgave av black opium parfymen, som for noen kanskje kan være litt tung.

Mer Informasjon

Den nye Black Opium Floral Shock EdP er et friskere og mer floralsk tilskudd til den kjente Black Opium familien. De kjente kaffenotene i Black Opium får en ny vri med en iskald espresso akkord. Den nye sammensetningen gjør at Black Opium Floral Shock vil bli kategorisert som en fruktig florientalsk duft. Friskheten hos Floral Shock stammer fra grønn sitrus av bergamott mikset med søt pære og fressia i toppnotene. Hjertenotene er sensuelle og består av gyllen gardenia og appelsinblomst som skaper en varm og sensuell duft. Basen er Black Opium med en tvist - iskald espresso, vanilje og sandeltre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331