Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Y After Shave Lotion 100 ml
Y After Shave Lotion 100 ml

Y After Shave Lotion 100 ml

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Y After Shave Lotion. Generøst beriket med den avhengighetsskapende friskheten av Y, trenger denne aftershave-lotionen raskt inn i huden, og etterlater en mild duft.
575 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Y After Shave Lotion
p89987315
v89987316
Yves Saint Laurent
NOK
575

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Yves Saint Laurent Y After Shave Lotion. Generøst beriket med den avhengighetsskapende friskheten av Y, trenger denne aftershave-lotionen raskt inn i huden, og etterlater en mild duft. Beriket med aktive ingredienser, lindrer den mild irritasjon etter barbering. Følg opp med Y-rutinen for et mer kraftfullt resultat: 1. Spray lotionen i hendene eller direkte på ansiktet 2. klapp på ansiktet med hendene for å aktivere lotionen. Brannfarlig frem til den tørker. Unngå flammer og varme. Ikke spray i øynene. Ved kontakt, skyll dem umiddelbart og grundig. Ingredienser / Sammensetning / Formel toppnoter: White Accord Geranium Absolute + White Aldehydes Bunnote: Dark Accord Incense + Ambergris Accord