Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Mascara Volume Effet Faux Cils The Shock 1 Noir Asphalpte
Mascara Volume Effet Faux Cils The Shock 1 Noir Asphalpte
Mascara Volume Effet Faux Cils The Shock 1 Noir Asphalpte
Kjøp 3 få 30%

Mascara Volume Effet Faux Cils The Shock 1 Noir Asphalpte

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils The Shock Mascara dekker hvert vippehår med maksimalt volum i bare ett strøk helt uten klumping.
285 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Mascara Volume Effet Faux Cils The Shock
p89343146
v89343147
Yves Saint Laurent
NOK
285

Omtaler

Ida | 01-06-2019
Syntes dette er en flott maskara!! Får lange vipper og fin medium volum og den er også holdbar! 😆👍🏻
Oddbjørg | 07-03-2018
God mascara, børsten er veldig lett å jobbe med, trenger ikke ta på mye for å få den effekten jeg ønsker. Varer lenge, blir ikke tørr i konsistensen.
Kristina | 07-02-2018
Jeg hadde gledet meg til å prøve denne mascaraen, men ble desverre skuffet. Det første som møter deg er en sterk parfymelukt, som er veldig typisk YSL. Hvorfor de har den i mascaraene sine, lurer jeg likevel veldig på. Kosten er vanskelig å jobbe med, og jeg synes ikke taggene er lange nok. Dette gir et klumpete resultat. Konsistensen er ganske våt, noe som gjør at vippene mine bøyer seg nedover. Vil likevel gi et pluss for holdbarhet, for den sitter som støpt gjennom hele dagen.

Mer Informasjon

Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils The Shock Mascara dekker hvert vippehår med maksimalt volum i bare ett strøk helt uten klumping. Den timeglassformede børsten sikrer at mer av den eksklusive sammensetningen kan feste seg til vippene. Med strålende, høyintens farge gir denne holdbare maskaraen deg dramatiske vipper med en farge som ikke gnis utover.
Volum:8.2 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331